Privacy Policy

Sist oppdatert: 10 January 2024

Spydspiss Gruppen er opptatt av å ivareta ditt personvern når du deltar i vårt nyhetsbrev. Denne personvernserklæringen gir informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, beskytter og deler dine personopplysninger i forbindelse med vårt nyhetsbrev.

  1. Informasjon vi samler inn:

Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger når du abonnerer på vårt nyhetsbrev:

  • Navn
  • E-postadresse
  1. Formål med innsamling:

Vi samler inn personopplysninger for følgende formål:

  • Å sende deg vårt nyhetsbrev med relevant informasjon om Spydspiss Gruppen, inkludert selskapsnyheter, arrangementer, og andre relevante oppdateringer.
  1. Samtykke:

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev gir du ditt samtykke til at vi kan behandle dine personopplysninger i samsvar med denne personvernserklæringen.

  1. Sikkerhet:

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor. Vi implementerer passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine opplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse.

  1. Deling av personopplysninger:

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er pålagt ved lov.

  1. Lagringsperiode:

Dine personopplysninger vil bli lagret så lenge du er abonnert på vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å melde deg av nyhetsbrevet.

  1. Dine rettigheter:

Du har rett til å be om innsyn i, korrigering av, eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst. For å utøve disse rettighetene eller for ytterligere informasjon, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon].

  1. Endringer i personvernserklæringen:

Vi kan oppdatere denne personvernserklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på våre nettsider, og vi oppfordrer deg til å gjennomgå den jevnlig for å være informert om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

  1. Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss på [kontaktinformasjon].

Denne personvernserklæringen gjelder kun for Spydspiss Gruppens nyhetsbrev og ikke for andre nettsteder eller tjenester som kan være lenket fra vårt nyhetsbrev.

[End of Privacy Policy]

Publisert: 10 January 2024