Wakandi med 30 000 aktive brukere!

Wakandi når 30 000 aktive kunder og opplever vekst på 30-40% hver måned

Wakandi, et teknologiselskap basert i Tønsberg, har nådd en milepæl med 30 000 aktive kunder på sin digitale plattform. Selskapet, som startet med ideen om å gjøre pengeoverføringer fra Norge til Afrika billigere, har nå utviklet seg til å tilby en digital sparegruppeplattform for mennesker i den uformelle økonomien.

Potensialet for millioner av brukere

Stian Andreassen, produktsjef og medeier i Wakandi, forklarer at de har opplevd eksplosiv vekst og reiser mye i Afrika for å forstå lokale behov og utfordringer. Under en av reisene kom de over sparegrupper med titusenvis av medlemmer, som fikk dem til å endre kurs og fokusere på å hjelpe mennesker uten tilgang til tradisjonelle banktjenester å spare penger.

Med en balanse på størrelse med en bank, har Wakandi et enormt potensial med potensielt millioner av brukere. Andreassen påpeker at de tjener penger på transaksjonene gjort via plattformen deres.

Fortsatt vekst: Antall brukere øker med 30-40% hver måned

Wakandi har nå et administrativt hovedkontor i Tønsberg, samt tre kontorer i Afrika med totalt omtrent 45 ansatte og 70 utviklere i India. Selskapet fortsetter å vokse, med en økning på 30-40% i antall brukere hver måned.

Reiser til Afrika for å forstå lokale behov og utfordringer

For å utvikle og forbedre Wakandi, tilbringer Andreassen omtrent 180 dager i Afrika hvert år for å forstå de lokale behovene og utfordringene. Dette, ifølge ham, er essensielt for selskapets utvikling og suksess.

Les Tønsberg Blad sin artikkel her:
https://www.tb.no/stian-og-medeierne-skrev-ideen-til-selskapet-pa-en-serviett-pa-kverneriet-kan-potensielt-fa-millioner-av-brukere/s/5-76-2236736

Posted in

Recent Posts

Espen Bjervig ny daglig leder i Spydspiss Gruppen

By Marcus Jenshaug | 19 February 2024

Vi i Spydspiss Gruppen er glade for å kunne ønske Espen Bjervig velkommen som vår…

Christian Grytnes presenterer Management Synergy

By Marcus Jenshaug | 14 February 2024

Første ut i en serie av presentasjoner er Sigurd Gran Presenterer Spydspiss Gruppen AS

By Marcus Jenshaug | 05 February 2024